Despre mine

Cine sunt ?

 

 Mă numesc Gavriluță Robert, născut pe 28 iulie 1990.
Am început să trăiesc cu adevărat viața și să îi dau culoare doar atunci când i-am înțeles sensul (6 iunie 2015).
Știu, cam târziu, dar nu prea târziu.

  Sunt un om simplu, cu greșeli, defecte și nu prea multe calități. Am un trecut întunecos, urmat de un prezent și un viitor luminos și plin de speranță. Dar aș prefera să nu vorbesc eu despre mine ci să las pe alții să o facă:

 

Robert este un preaiubit al Domnului, cu o inimă mare, iubitoare de Dumnezeu și semeni, și o minte care se înnoiește, în continuă transformare, căutătoare de adevăr și de cunoașterea și împlinirea voii lui Dumnezeu – cea bună, plăcută și desăvârșită! Cu perseverență și dragoste de Domnul, va semăna cu El tot mai mult zi de zi! E o bucurie să te cunosc și să creștem împreună înspre statura plinătății lui Hristos, Robert! “
(Nicolae G. – pastor – Asociația Bărbaților Creștini)

 

“Robert… un suflet, un trup și o minte; un om simplu dar complex! La tine îmi place spiritul copilăresc, sensibilitatea ascunsă atât de bine, voioșia și maturitatea de care, sincer, nu credeam că ești capabil. Apreciez curajul tău și dorința de cunoaștere. Continuă tot așa!”
(Anca T. – Asistent Social)

 

“Robert Gavriluță, un tânăr inteligent, echilibrat, cu suflet liniștit, iubitor de Dumnezeu și de oameni, însetat și dornic de a-L cunoaște pe Dumnezeu în profunzime. Este activ, harnic și gata de acțiune. Nu este deloc o persoană conflictuală; dimpotrivă, este întotdeauna dornic de a-i ajuta și sfătui pe alții când se confruntă cu situații grele și gata să se lase folosit și călăuzit de Domnul pentru a fi un sprijin pentru cei care au nevoie de îndrumare și consiliere.”
(Marius M. – pastor – Asociația Limanuri Bune)

 

Robert… un prieten adevărat, un bun ascultător. Ești plin de veselie, dar tratezi lucrurile cu seriozitate. Îmi place ca ești mereu aproape de cei care au nevoi, și ești gata sa ajuți oricât ar costa. Apreciez foarte mult ca ești credincios Domnului. Îmi place curajul de care ai dat dovada de multe ori. Ramai mereu același suflet bun, dar crescând mereu în înțelepciune!”

                                            (Geta G. – Liber Profesionist)

 

Care este scopul acestui blog ?

 

Traim intr-o lume in care valorile cu adevarat importante sunt uitate neglijate sau respinse. Oamenii au nevoie de adevar, credinta, dragoste, schimbare si curaj. De ce avem nevoie de aceste valori?

Avem nevoide de ADEVAR pentru ca totul din jurul nostru este contaminat cu minciuna, iar pentru a depista minciuna trebuie sa cunosti foarte bine adevarul.

…veti cunoaste adevarul si adevarul va va face liberi..” Ioan 8.32

Avem nevoie de CREDINTA pentru ca adevarul sa fie aplicat in viata nostra, avem nevoie neaparata de credinta. Fara credinta, adevarul nu are putere, si nu orice fel de credinta in Dumnezeu si adevarul Sau.

“…ferice de cei ce n-au vazut si au crezut…” Ioana 20. 29…”

Avem nevoie de DRAGOSTE, daca ai acceptat si ai primit adevarul prin credinta ca Dumnezeu este in tot si in toate, Dragostea te va cuprinde si iti va umple viata. Dragostea de adevar, de Dumnezeu, de oameni, de natura de tot ceeea ce este frumos, nu poti altfel.

“… cine nu are dragoste nu a cunoscut pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este dragoste…” 1 Ioan 4.8

 

Avem nevoie de SCHIMBARE. In momentul in care cunosti adevarul, ai credinta in Dumnezeu si dragoste pentru cei din jurul tau, se produce o schimbare in viata ta. Nu mai poti ramane acelasi, ai nevoie de o schimbare, iar schimbarea o face Dumnezeu doar daca noi ne dorim acest lucru.

” … nu va mai conformati normelor acestei lumi ci fiti transformati prin innoirea mintii voastre ca sa puteti distinge bine voia Lui Dumnezeu, cea buna, placuta si desavarsita…” Romani 12.2

 

Avem nevoie de CURAJ. Pentru a cunoaste adevarul, ai nevoie de credinta. Cand veti sti cele doua valori, ai dragoste iar cand ai dragoste nu mai poti fi acelasi, viata ta este in continua schimbare. Iar ca toate sa fie in deplina armonie si corect aplicate ai nevoie de curaj iar curajul iti este garantat de Dumnezeu.

“… fii puternic si curajos, nu te inspaimanta si nu te ingrozii caci Domnul Dumnezeu este cu tine, nu te voi lasa si nici nu te voi parasii…”  Iosua 1. 9

 

Lumea are nevoie de aceste valori, are nevoie de oameni puternici si curajosi care au la baza aceste valori. Fii tu unul / una dintre ei / ele.  Sper si imi doresc ca blogul meu sa ofere un mic ajutor, ca fiecare om sa poata deveni un om cu valoare, un om plin de adevar, credinta, dragoste, schimbat si curajos.

Fiti binecuvantati!