Despre mine


Cine sunt ?
Mă numesc Gavriluță Robert, născut pe 28 iulie 1990.
Am început să trăiesc cu adevărat viața și să îi dau culoare doar atunci când i-am înțeles sensul (6 iunie 2015).
Știu, cam târziu, dar nu prea târziu.
  Sunt un om simplu, cu greșeli, defecte și nu prea multe calități. Am un trecut întunecos, urmat de un prezent și un viitor luminos și plin de speranță.
(povestea mea o puteți asculta accesând clipul din pagina principală)
Dar aș prefera să nu vorbesc eu despre mine ci să las pe alții să o facă:
„Robert este un preaiubit al Domnului, cu o inimă mare, iubitoare de Dumnezeu și semeni, și o minte care se înnoiește, în continuă transformare, căutătoare de adevăr și de cunoașterea și împlinirea voii lui Dumnezeu – cea bună, plăcută și desăvârșită! Cu perseverență și dragoste de Domnul, va semăna cu El tot mai mult zi de zi! E o bucurie să te cunosc și să creștem împreună înspre statura plinătății lui Hristos, Robert! “
(Nicolae G. – pastor – Asociația Bărbaților Creștini)
 
“Robert… un suflet, un trup și o minte; un om simplu dar complex! La tine îmi place spiritul copilăresc, sensibilitatea ascunsă atât de bine, voioșia și maturitatea de care, sincer, nu credeam că ești capabil. Apreciez curajul tău și dorința de cunoaștere. Continuă tot așa!”
(Anca T. – Asistent Social)
 
“Robert Gavriluță, un tânăr inteligent, echilibrat, cu suflet liniștit, iubitor de Dumnezeu și de oameni, însetat și dornic de a-L cunoaște pe Dumnezeu în profunzime. Este activ, harnic și gata de acțiune. Nu este deloc o persoană conflictuală; dimpotrivă, este întotdeauna dornic de a-i ajuta și sfătui pe alții când se confruntă cu situații grele și gata să se lase folosit și călăuzit de Domnul pentru a fi un sprijin pentru cei care au nevoie de îndrumare și consiliere.”
(Marius M. – pastor – Asociația Limanuri Bune)
 
„Robert… un prieten adevărat, un bun ascultător. Ești plin de veselie, dar tratezi lucrurile cu seriozitate. Îmi place ca ești mereu aproape de cei care au nevoi, și ești gata sa ajuți oricât ar costa. Apreciez foarte mult ca ești credincios Domnului. Îmi place curajul de care ai dat dovada de multe ori. Ramai mereu același suflet bun, dar crescând mereu în înțelepciune!”
                                            (Geta G. – Liber Profesionist)
 
Care este scopul acestui blog ?
Trăim într-o lume în care valorile cu adevărat importante sunt uitate neglijate sau respinse. Oamenii au nevoie de adevăr, credință, dragoste, schimbare și curaj. De ce avem nevoie de aceste valori?
Avem nevoie de ADEVĂR!
Pentru că tot ce este în jurul nostru este contaminat cu minciună, avem nevoie să deosebim minciuna de adevăr. Iar pentru a depista minciuna trebuie să cunoaștem foarte bine adevărul.
„…veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face liberi..” Ioan 8.32
Avem nevoie de CREDINȚĂ!
Pentru ca adevărul să fie aplicat în viața noastră, avem nevoie neapărat de credință.
Fără credință, adevărul nu are putere, de aceea avem nevoie de credință în Dumnezeu și în Cuvântul Său.
„…ferice de cei ce n-au văzut și au crezut…”
Ioan 20. 29
Avem nevoie de DRAGOSTE!
Dacă acceptăm și primim adevărul prin credință că Dumnezeu este în tot și în toate, Dragostea ne va cuprinde și ne va umple viața.
Dragostea de adevăr, de Dumnezeu, de oameni, de natura, de tot ceea ce este frumos.
Nu putem altfel!
„… cine nu are dragoste nu a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este dragoste…”
1 Ioan 4.8
Avem nevoie de SCHIMBARE!
În momentul în care cunoaștem adevărul, avem credința în Dumnezeu și dragoste pentru cei din jurul nostru, atunci se va produce o schimbare în viața noastră.
Nu mai putem rămâne aceeași, avem nevoie de o schimbare, iar schimbarea o poate face doar Dumnezeu, cu condiția ca noi să ne dorim acest lucru și ne lăsăm la dispoziția Lui.
” … nu vă mai conformați normelor acestei lumi ci fiți transformați prin înnoirea minții voastre ca să puteți distinge bine voia Lui Dumnezeu, cea bună, plăcută și desăvârșită…”
Romani 12.2
Avem nevoie de CURAJ!
Pentru a cunoaște adevărul, avem nevoie de credință.
Când avem aceste două valori, avem dragoste iar când avem dragoste nu mai putem fi aceeași, viața noastră este în continuă schimbare.
Iar ca toate să fie în deplină armonie și corect aplicate avem nevoie de curaj iar curajul ne este garantat de Dumnezeu.
„… fii puternic și curajos, nu te înspăimânta și nu te îngrozii căci Domnul Dumnezeu este cu tine, nu te voi lăsa și nici nu te voi părăsii…” 
Iosua 1. 9
Lumea are nevoie de aceste valori, are nevoie de oameni puternici și curajoși care au la bază aceste valori.
Haideți să fim unul / una dintre ei / ele.
Sper și îmi doresc ca blogul meu să ofere un mic ajutor, ca fiecare om să poată deveni un om de valoare, un om plin de adevăr, de credință, de dragoste!
Un om schimbat și curajos.
Fiți binecuvântați!
Cu prețuire,
Robert Gavriluță