Nu credeam vre-odată că mă voi îndrăgosti atât de tare, că voi iubi tot ce tine de acea persoană, că voi face tot ce voi putea ca să îi fiu pe plac…

Deși o cunosc de când eram încă un copil, niciodată nu m-am simțit atras de acea persoană.  Am văzut-o de multe ori cum mi-a zâmbit, cum a fost alături de mine, dar am crezut că mi se pare, că nu e ceva real și concret. 

Anii au trecut și a venit intr-o zi clipa când am fost nevoit să stau față în față cu acea persoană, să aflu adevăratele sentimente și gânduri ce le are cu privire la mine, să simt dragostea și aprecierea Sa.Și din acea zi, am început să o cunosc și să ne întâlnim regulat, chiar și de câteva ori pe zi. Și astfel s-a sudat o adevărată prietenie, o relație ce a creat o legătură de dragoste eternă și veșnică. 

Pot spune că m-am îndrăgostit…


Vreau să îți prezint și ție această persoană, ești pregătit să o cunoști? 
Este Dumnezeu, Cel care a fost cu mine de la prima respirație pe acest pământ, care mi-a fost alături când aveam colici, care m-a mângâiat când am fost rănit de cei din jur…E Dumnezeu, Cel care a dat pe singurul lui Fiu ca să moară în locul meu și al tău, Cel care a plătit prețul răscumpărării noastre… E Dumnezeu, Cel care ne iubește necondiționat și care ne așteaptă zilnic să ne întâlnim cu El.

E Dumnezeu, Cel care nu m-a dezamăgit niciodată, e Cel care și-a respectat fiecare promisiune făcută. 

Cum să Nu-l iubești? 

Oamenii te dezamăgesc, îți promit multe și iți oferă puține, te iubesc și rareori o fac 100% sincer ne-urmărind vre-un scop…

Dar Dumnezeu nu e așa!

Te invit astăzi să te îndrăgostești de El, de Cel ce are în mână TOTUL! Îți garantez că nu vei fi dezamăgit. 


„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.” (Ioan 3:16)


Fiți binecuvântați din plin de Dumnezeu! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *